воскресенье, 29 марта 2020 г.

Завдання практикантам на 07.04 (карантин)

Шановні студенти!
Ви маєте виконати завдання з практики.


     На час виходу з карантину ви повинні виконати план практики та  надати матеріали  (мультимедійні матеріали, офлайн-уроки, сучасні наочні посібники та ін.) для кабінету практики.
ПІБ
Дата
Тема конспекту
Завдання, яке необхідно виконати
Буряк В.
07.04
Конспект уроку у 2 класі за темою (Змістова лінія «Ігрова та змагальна діяльність учнів») «Рухливі ігри із застосуванням стрибкових вправ. Правила чесної гри»
Підібрати 5 відео з іграми з використанням  стрибкових вправ; розробити презентацію для учнів за темою
Голубнича А.
07.04
Конспект уроку закріплення матеріалу з фізичної культури для 8 класу (Модуль Гімнастика) за темою: «Стійка на лопатках. Перекиди вперед, назад. Стрибки на скакалці»
Підібрати навчальне відео для ознайомлення з «Стійка на лопатках. Перекиди вперед, назад» (3). Розробити презентацію до уроку або скласти 5 комплекс ЗРВ надруковані за темою
Грицюк В.

Конспект уроку з баскетболу
Підібрати 5 відео за темою
Гузенко А.
07.04
Конспект уроку закріплення матеріалу з фізичної культури для 8 класу (Модуль. Волейбол) за темою «Волейбол. Передача м’яча двома руками зверху в парах. Українська народні гра «Бій вершників».
Підібрати 5 відео за темою «Передача м’яча двома руками зверху в парах». Розробити презентацію до уроку або підібрати укр. народні ігри або квести за темою уроку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий